Suceava: L-au bătut şi i-au dat cu spray lacrimogen în faţă, pentru că i-a surpins la furat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi au fost prinşi ieri de poliţiştii din Burdujeni după ce au ratat o spargere într-un garaj. Cei doi s-au ales cu dosare penale şi riscă să stea în spatele gratiilor.

În timp ce o maşină a poliţiei din Burdujeni făce patrulă pe străzile cartierului a dat peste doi bărbaţi care fugeau de rupeau pământul. După 200 de metri de urmărire, oamenii legii i-au înhăţat pe fugari şi i-au poftit la secţia de poliţie.


„S-a stabilit că se numesc Vasile P., în vârstă de 36 de ani, din  Suceava şi Florin P., de 26 ani, din comuna Adâncata, iar în timpul urmăririi, Florin P. a aruncat sub o maşină o cheie de roţi, o pereche de mănuşi din cauciuc şi un spray lacrimogen”, ne-a spus Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava.


În timp ce patrula de poliţie îi aresta pe cei doi fugari, oamenii legii au dat şi peste un martor al ispravelor celor doi hoţi. „A mai fost identificat ca martor şi Virgil D., în vârstă de 50 ani, din Suceava, care a surprins persoanele susmenţionate când încercau să spargă un garaj, iar Florin P. a încercat să-i dea în faţă cu spray-ul lacrimogen, după care l-a lovit cu cheia de roţi peste picior, iar apoi au fugit”, ne-a mai spus Panţiru.


Poliţiştii le-au întocmit dosare penale celor doi hoţi, pentru tentativă de tâlhărie lui Florin P. şi tentativă de furt lui Vasile P.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite