Jandarmii şi reprezentanţii ISU au fost înaintaţi în grad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava, la sediile subunităţilor din localităţile Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Rădăuţi, Gura Humorului şi Fălticeni, precum şi la ISU s-au desfăşurat ceremoniale militare şi religioase organizate cu ocazia înaintării în gradul următor a mai multor persoane.

Acesta a fost cazul a 106 jandarmi care au îndeplinit condiţiile prevăzute de lege: în gradul de locotenent colonel - 2 ofiţeri, în gradul de maior - 3 ofiţeri, în gradul de plutonier adjutant şef - 4 subofiţeri, în gradul de plutonier adjutant - 1 subofiţer, în gradul de plutonier major - 27 subofiţeri, în gradul de plutonier - 69 subofiţeri.

Şi conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina" al judeţului Suceava a organizat o ceremonie de avansare în grad, la termen, a cadrelor în activitate. Astfel, au fost avansaţi în grad 298 de militari dintre care şapte ofiţeri (cinci la gradul de colonel şi doi la gradul de locotenent) şi 291 de subofiţeri.

În fiecare an, la data de 1 august se înaintează în gradul următor militarii jandarmi care îndeplinesc stagiul minim în grad în cursul anului respectiv. Avansări înainte de termen pot avea loc cu ocazia Zilei Naţionale a României sau a Zilei Jandarmeriei Române, 3 aprilie.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite