Suceava: Izbit cu maşina în albia unui râu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferiţa s-a accidentat grav.Foto arhivă
Şoferiţa s-a accidentat grav.Foto arhivă

Şoferul vinovat de accident a pătruns pe drumul judeţean fără să se asigure corespunzător şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar.

Ieri, în jurul orei 13.00, pe DJ 209 B, în interiorul localităţii Văleni, comuna Mălini, a avut loc un accident rutier în urma căruia un autoturism s-a prăbuşit în albia unui râu.

Vasile A., de 51 ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe DJ 209 B fără să se asigure corespunzător şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar.

„În urma impactului, autoturismul ce se deplasa regulamentar a ieşit în decor, prăbuşindu-se în albia unui râu, la o diferenţă de nivel de 5 m”, a precizat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Şoferul, Ionică A., de 41 de ani, din Văleni, şi cei doi pasageri, Vasile C., de 40 ani, şi Vasile P., de 19 ani, ambii localnici, au suferit răni uşoare.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite