Suceava: Ipoteştiul, văzut din balon (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cumperi cinci cărţi „Jules Verne“ şi te ridici cu balonul deasupra oraşului. Până pe 26 septembrie sucevenii pot răspunde provocării intitulate „5 săptămâni în balon“, lansată de „Adevărul“ şi Orange.

Primul zbor cu balonul Orange a oferit ieri după-amiază piloţilor din nacelă o privelişte impresionantă a Cetăţii Sucevei şi a împrejurimilor. „Am avut vânt bun. Am fi zburat chiar mai sus, dar nu am vrut să intrăm în spaţiul aerian al aeroportului“, a spus Costel Bentea, pilot.

image

Oprirea s-a făcut în apropierea localităţii Ipoteşti, unde copii şi părinţi s-au strâns pentru a vedea de aproape impresionantul aparat de zbor. „N-am văzut un balon niciodată. Pare desprins din cartea lui Jules Verne. Este mai mare decât mi-am închipuit şi mi-aş dori să pot zbura într-o zi. Visul meu este să mă fac pilot“, a spus David Horbaniuc, de 15 ani, din localitatea Ipoteşti.

image

Piloţii spun că dintre toate aparatele de zbor, balonul este cel mai fascinant. „Oamenii nu se sperie deoarece este o călătorie blândă“, spune Ilie Mihai, al doilea pilot din balon, care are 12 ani de experienţă în astfel de expediţii.

Sucevenii pot vedea oraşul de sus dacă vin în parcare la Iulius Mall. Pentru o călătorie cu balonul, astăzi şi mâine vă puteţi înscrie completând un pliant special în magazinele Orange Shop sau Orange Store din Suceava, iar prin tragere la sorţi vor fi desemnaţi câştigătorii care vor vedea oraşul de la înălţime la sfârşitul acestei săptămâni.

image

Înscrierile vor continua sâmbătă şi duminică, dar de data aceasta puteţi profita de caravana „Adevărul“, prezentă la Iulius Mall. Puteţi să vă înălţaţi cu balonul în weekend, cumpărând cel puţin cinci cărţi din seria „Jules Verne“. Veţi primi un talon care trebuie completat pentru tragerea la sorţi.
Preţul unei cărţi este 11,99 de lei. Recomandarea organizatorilor este să purtaţi îmbrăcăminte sport şi să nu uitaţi aparatul de fotografiat.

image

Fii pe fază! A început aventura
Caravana „5 săptămâni în balon“ a ajuns în Suceava. Înscrie-te în promoţie în orice Orange Shop sau Orange Store din oraş şi poţi câştiga un loc în nacelă. Surprinde balonul Orange în fotografii cât mai originale, postează-le pe www.facebook.com/orangeromania, convinge-ţi prietenii să voteze şi poţi fi unul dintre cei 3 câştigători ai unui zbor liber cu balonul deasupra oraşului, în perioada 22-26 septembrie. Urmăreşte aventurile balonului Orange prin ţară în poze şi filmări pe www.5saptamaniinbalon.ro, în ziarul „Adevărul“, pe pagina Orange de pe Facebook sau pe pagina balonului Orange de pe Twitter.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite