Suceava: Investiţii de 2,39 milioane de lei la Aeroportul Salcea în acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acestea vizează achiziţionarea unui nou degivror, benzi transportoare şi lucrări de amenajare a aerogării şi a spaţiului alocat pentru vamă.

Ieri a avut loc şedinţa de Consiliu Judeţean în cadrul căreia a fost aprobat bugetul pe acest an, inclusiv cele ale unităţilor subordonate Consiliului Judeţean Suceava. Printre acestea se află şi Aeroportul „Ştefan cel Mare Suceava” din Salcea, care are un buget de de 6,605 milioane de lei, cu 1,8 milioane de lei mai mare faţă de cel din 2010.

Iniţiativa de a majora bugetul din acest an al aeroportului de la Salcea îi aparţine preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care a subliniat necesitatea achiziţionării unui aparat de degivrare. Acesta ar urma să îndepărteze gheaţa şi chiciura de pe aeronave, lucru ce ar permite ca aerogara să fie operaţională şi în condiţii de temperatură foarte scăzută.

Din totalul bugetului Aeroportului „Ştefan cel Mare Suceava”, suma de 2,39 milioane de lei este alocată pentru investiţii. Acestea vizează aciziţionarea unui nou degivror, benzi transportoare şi lucrări de amenajare a aerogării şi a spaţiului alocat pentru vamă.

Alţi 3,985 milioane de lei reprezintă cheltuieli de exploatare, iar pentru reclamă şi publicitate a fost prevăzută suma de 5.000 de lei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite