Suceava: Perioada de înscriere la facultate, prelungită până vineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sucevenii care nu au avut şansa să-şi depună dosarul de candidat pentru una din facultăţile Universităţii din Suceava, mai au ocazia până vineri să facă acest lucru. 

Cea de-a doua sesiune de înscrieri la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) s-a prelungit până pe data de 24 septembrie. Motivul prelungirii se pare a fi lipsa celor interesaţi să urmeze cursurile unei facultăţi după absolvirea liceului.

La sfârşitul săptămânii trecute, termenul iniţial al înscrierilor din toamnă, erau înscrişi 405 candidaţi pentru cele 575 de locuri la licenţă, 1.340 din 2.201 locuri la master disponibilie. Lipsa candidaţilor pentru locurile disponibile i-au determinat pe cei din conducerea USV să prelungească termenul de înscriere pentru unele facultăţi până pe 22 septembrie, iar pentru Facultatea de Inginerie Electrică până pe 24 ale acestei luni.

Cei mai mulţi candidaţi au optat pentru una din specializările Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică,cu un număr de 76, apoi la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor cu 54, urmată de Istorie şi Geografie cu 50 de dosare depuse.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite