Suceava: Incendiu la un gater în Şaru Dornei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma incendiului au ars o construcţie de lemn pe o suprafaţă de 65 de metri pătraţi, două motoferăstraie electrice, un polizor, un aparat de sudură electric, trei acumulatori auto, scule de întreţinere şi obiecte de mobilier.

Incendiul a avut loc luni, la gaterul unei societăţi comerciale din satul Neagra Şarului, comuna Şaru Dornei. Pentru stingerea focului au intervenit 11 pompieri militari, cu două autospeciale, de la Detaşamentul Vatra Dornei dar şi şase voluntari de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Şaru Dornei.

În momentul sosirii acestora, incendiul se manifesta la o construcţie din lemn din cadrul societăţii comerciale. În acel loc se afla atelierul de reparaţii şi întreţinere, o sală de mese şi o magazie.

În urma incendiului au ars construcţia din lemn pe o suprafaţă de 65 de metri pătraţi, două motoferăstraie, un polizor, un aparat de sudură electric, trei acumulatori auto, scule de întreţinere şi obiecte de mobilier.

„Cauza probabilă de producere a incendiului a fost jarul provenit de la un coş de fum deteriorat”, a precizat Ioana Istrate, purtător de cuvânt ISU, Suceava.
Pompierii au reuşit să salveze din calea focului hala banzic, uscătorul de cherestea şi instalaţia tehnologică. Din fericire nu au fost victime omeneşti.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite