Suceava: Incendiu în comuna Horodniceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Focul a ars depozitul de furaje şi mai mulţi metri cubi de cherestea şi lemn de foc.

Tragedia s-a petrecut ieri dimineaţă, la ora 09.30, când Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a fost anunţat prin 112 despre producerea unui incendiu la o gospodărie, ce îi aparţinea lui Toader M., din satul Mihăieşti, comuna Horodniceni.

Un echipaj de pompieri format dintr-un ofiţer şi 9 subofiţeri cu două autospeciale de stins incendii de la Detaşamentul Fălticeni au mers imediat la faţa locului pentru a stinge incediul.

La faţa locului, pompierii au găsit un depozit de furaje construit din lemn şi la acoperişul unei bucătării în flăcări, existând posibilitatea de propagare la casa de locuit. Pompierii s-au luptat cu focul pânp la ora 12.20 când au reuşit să îl stingă.

“Au ars depozitul de furaje pe o suprafaţă de 120 mp, 1,5 tone de furaje, 2 mc de cherestea şi 4 mc de lemn de foc. Totodată, s-au degradat şi 2,5 tone furaje şi 4 mc de lemn de foc. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost o scânteie pornită de la un coş de fum deteriorat”, ne-a declarat Ioana Istrati, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Din fericire nu au existat victime omeneşti.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite