Suceava: Incendiu de proporţii la o gospodărie din Dorna Arini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit în stingerea incendiului. Foto arhivă
Pompierii au intervenit în stingerea incendiului. Foto arhivă

Pompierii au lichidat incendiul după trei ore.

Vineri, în jurul orei 12.00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a fost anunţat despre faptul că o gospodărie a fost cuprinsă de flăcări în localitatea Gura Negrii, comuna Dorna Arini.

La gospodăria lui Ioan M. s-au deplasat echipaje de pompieri formate dintr-un ofiţer şi 11 subofiţeri, cu două autospeciale, de la Detaşamentul Vatra Dornei, pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor la locul de intervenţie ardeau acoperişul şi etajul clădirii de locuit, construite din lemn şi acoperite cu azbociment. Pompierii au constatat că exista pericolul ca incendiul să cuprindă întreaga casă de locuit, două case învecinate, precum şi anexele gospodăreşti.

Au ars bunuri de uz casnic, obiecte de mobilier, acoperişul casei de locuit pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp, precum şi etajul clădirii, pe o suprafaţă de circa 50 mp. De asemenea, s-au degradat planşeul şi pereţii interiori ai locuinţei.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost o scânteie pornită de la un coş de fum deteriorat”, a precizat Ioana Alexandra Istrati, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

Pompierii militari au salvat parterul casei de locuit, cele două case vecine şi anexele gospodăreşti.  Nu au fost înregistrate victime omeneşti.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite