Suceava: Incendiu de proporţii la o casă din Stroieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii s-au luptat cu flăcările aproape patru ore.

Tragedia s-a petrecut astăzi, în jurul orei 13.00, când incendiul a izbucnit dintr-o dată la casa Brânduşei B. din localitatea Stroieşti. Imediat 21 de pompieri cu 3 autospeciale şi un echipaj SMURD de la Detaşamentul Suceava au ajuns la faţa locului.

"În momentul sosirii pompierilor la locul de intervenţie, ardea şura şi adăpostul de animale, pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp, cu pericol de extindere la casa de locuit şi la moara de porumb", a explicat Ioana-Alexandra Istrati, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Pompierii s-au luptat cu flăcările aproape patru ore, însă acestea au distrus acoperişul şurii şi al adapostului de animale construit din lemn pe o suprafata de cca 100 mp, aproximativ 10 tone de furaje, cca 2 tone de lemn de foc şi aproximativ trei metri cubi de cherestea.

De asemenea, s-au degradat un motor electric şi un aparat de tocat furaje pentru animale. Pompierii s-au luptat cu flăcările aproape patru ore, reuşind să salveze casa femeii, moara şi trei animale.

"Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric, pornit de la un cablu electric deteriorat. Nu s-au înregistrat victime omeneşti", a mai declarat Ioana-Alexandra Istrati.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite