Suceava: În 12 ore au avut loc patru accidente rutiere în care au fost implicaţi mopedişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un mopedist s-a accidentat grav după ce a căzut în afara părţii carosabile, iar un altul, aflat în stare de ebrietate, a accidentat un bărbat care circula regulamentar.

Primul accident a avut loc pe o uliţă din satul Valea Moldovei, din cauza lipsei de experienţă a Emiliei C., de 39 de ani, şi a drumului pietruit pe care circula. Femeia a pierdut controlul mopedului şi a căzut, suferind leziuni uşoare.

Ieri dimineaţă, în jurul orei 06.30, pe DN 17, în localitatea Şcheia, un mopedist a accidentat un bărbat care circula neregulamentar cu soţia sa pe partea dreaptă a drumului. Şoferul mopedului, Gheorghe Ş., de 36 de ani, a căzut, suferind şi acesta leziuni uşoare. Atât conducătorul mopedului, cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Câteva ore mai târziu, la 17.30, pe DN 2 K, în localitatea Iaslovăţ, Nicolae M., de 30 ani, din comuna Zimandul Nou, judeţul Arad, în timp ce conducea un moped, a căzut în afara părţii carosabile, din cauza unei gropi în asfalt. Potrivit poliţiştilor, din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului mopedului, care în momentul producerii accidentului purta cască de protecţie, însă nu deţine permis de conducere sau atestat de absolvire a cursurilor de legislaţie rutieră. 
 
Ieri noapte, în jurul orei 23.30, pe DJ 178 F, în interiorul localităţii Pârteştii de Sus, comuna Cacica, un mopedist aflat în stare de ebrietate şi neatent a accidentat un localnic. Vasile A., de 31 ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citiţi şi: Suceava: Încătuşat şi dus la spital din cauză că a refuzat să fie testat cu etilotestul

Suceava: Şoferiţă cu o alcoolemie de 1,40 a avariat două autoturisme după care s-a izbit în zidul unei locuinţe

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite