Suceava: I-au spart casa şi magazinul, lăsând-o cu un prejudiciu de 7.000 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii au sustras suma de 1.000 lei şi bunuri de aproximativ 4.000 lei, distrugând un geam termopan şi două uşi interioare, valoarea acestora fiind de aproximativ 1.900 lei.

Ieri dimineaţă, ora 08.00, lucrătorii Postului de poliţie Fundu Moldovei au fost sesizaţi despre un furt petrecut în noaptea precedentă într-o locuinţă din comună. 

Mihaela A. a spus poliţiştilor că hoţii au pătruns în casa ei în intervalul orar 19.00 - 02.00, de unde i-au sustras mai multe bunuri şi sume de bani.

În urma verificărilor s-a stabilit că autorii au pătruns prin forţarea unui geam în locuinţă, iar de aici în magazinul ce funcţionează în aceeaşi locaţie”, a precizat Alin Botezatu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Hoţii au sustras suma de 1.000 lei, şase cartuşe de ţigări, zece cartele telefonice valorice de 4 euro, 20 cartele telefonice valorice de 6 euro, o plasmă, o maşină pentru tocat carne electrică, bunurile având o valoare de aproximativ 4.000 lei.

Au fost distruse geamul termopan prin care s-a pătruns în locuinţă şi două uşi interioare, valoarea acestora fiind de aproximativ 1.900 lei.
 
Cercetările continuă pentru identificarea autorilor.

Citiţi şi: Suceava: I-au furat ţigările prin acoperişul magazinului

Suceava: Nepotul minor i-a furat bunicii bijuterii din aur în valoare de 2.000 lei

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite