Suceava: I-au spart casa în construcţie şi i-au smuls cablurile electrice din pereţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietarul apreciază valoarea totală a prejudiciului, reprezentând înlocuirea reţelei electrice distruse şi reparaţiile de finisaj, la suma de 40.000 lei.

Ieri, la ora 17.00, agenţii Postului de Poliţie Ilişeşti au fost sesizaţi de Dan P., de 54 ani, din municipiul Suceava, despre faptul că în perioada 20 ianuarie – 10 martie persoane necunoscute i-au furat reţeaua electrică din casa pe care şi-o construieşte. 

Hoţii au pătruns în imobilul în construcţie, ce-l deţine pe raza comunei Ilişeşti, de unde au demontat şi sustras reţeaua electrică interioară. „În urma verificărilor s-a stabilit că autorii au pătruns în imobil pe un geam de la parterul clădirii, iar în interior au smuls din pereţi o parte din instalaţia electrică, recent montată, nefuncţională, şi au sustras mai multe valuri cu sârmă pentru instalaţia electrică, valuri cu cablu TV şi internet şi un tablou electric”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Valoarea totală a bunurilor sustrase este de circa 1.500 lei. Dan P. apreciază valoarea totală a prejudiciului, reprezentând înlocuirea reţelei electrice distruse şi reparaţiile de finisaj, la suma de 40.000 lei.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite