Suceava: I-au furat roţile de la maşină şi au lăsat în urmă doar un fir de aţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii au pătruns în garajul victimei şi au sustras jenţile din aluminiu cu tot cu cauciucuri, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 2.000 lei.

Ieri, în jurul orei 13.20, Avram C., de 68 ani, din comuna Fundu Moldovei, a sesizat faptul că în weekend i-a fost prădat garajul şi i-au fost furate roţile de la maşină.

Potrivit poliţiştilor, persoane necunoscute au pătruns în garajul lui Avram C., de unde i-au sustras de pe autoturismul proprietate un număr de patru jenţi din aluminiu, cu tot cu cauciucuri, și lamelele de la ștergătoare, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 2.000 lei.

La faţa locului nu au fost identificate urme de impresiuni digitale sau urme de încălţăminte, ci doar un fir textil ce a fost fixat şi ridicat prin fotografiere”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat” în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite