Suceava: I-au dat în cap, dar au plecat fără să fure nimic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat s-a ales cu 13 zile de spitalizare după ce i-au intrat hoţii în casă. Acesta a fost bătut măr de doi localnici din comuna Pătrăuţi care intenţionau să-i ia banii din casă, însă nu au mai apucat.

În cursul zilei de ieri, Gheorghe C., de 55 de ani, din Mitocul Dragomirnei a luat o bătaie zdravănă de la doi hoţi care i-au intrat în casă.

Aceştia voiau să-i fure toţi banii pe care îi avea bătrânul, însă s-au speriat după ce l-au umplut pe bărbat de sânge şi au fugit.

"Din cercetări s-a stabilit că victima a fost lovită în zona capului şi a corpului cu pumnii şi picioarele , după care agresorii au abandonat intentia de a obţine banii şi au fugit.Victima necesită pentru vindecare 11-13 zile îngrijiri medicale.

În urma măsurilor urgente întreprinse de poliţişti, au fost identificaţi principalii suspecţi din cauză, Ovidiu S. de 23 ani şi Ioan B. de 22 ani, ambii din comuna Pătrăuţi", a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie, Suceava.

Ovidiu S. a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore în cursul zilei de ieri iar apoi a fost prezentat Judecătoriei Suceava  unde instanţa a decis arestarea preventivă pentru 29 de zile.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite