Suceava: I-au dat foc maşinii şi au pus în pericol şapte magazii şi un bloc de locuinţe din apropiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit pompierilor, în urma incendiului au ars autovehiculul, în proporţie de 100%, o suprafaţă de circa 40 mp din pereţii şi acoperişurile celor patru magazii, precum şi alte bunuri.

Astăzi dimineaţă, în jurul orei 03.30, Detaşamentul de pompieri Vatra Dornei a intervenit, cu două autospeciale, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism parcat pe str. Republicii, în comuna Iacobeni, aparţinând lui Flavius M.

La sosirea pompierilor ardeau autoturismul marca VW Vento şi patru magazii de lemne, maşina fiind parcată lângă una din ele, existând pericolul de propagare la alte şapte magazii şi la un bloc de locuinţe, situate în imediata apropiere“, a precizat Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Potrivit pompierilor, au ars autovehiculul, în proporţie de 100%, o suprafaţă de circa 40 mp din pereţii şi acoperişurile celor patru magazii, precum şi alte bunuri. Din primele cercetări, a rezultat că incendiul a avut drept cauză folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Militarii au salvat cele şapte magazii şi blocul de locuinţe.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite