Suceava: I-au ars şura şi o parte din casă din cauza unor scântei de la coşul de fum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma incendiului i-au pierit suceveanului 20 de găini şi i s-au făcut scrum 15 metri cubi de lemn de foc şi şase metri de cherestea.

Tragedia s-a petrecut în această dimineaţă la locuinţa lui Teofil M., de pe strada Nicolae Grigorescu, din Suceava. Pompierii au fost nevoiţi să intervină cu două autospeciale pentru a stinge incendiul care cuprinsese şura, construită din cărămidă şi lemn, şi acoperişul casei. Aproape patru ore s-au luptat pompierii cu flăcările şi au reuşit să salveze locuinţa suceveanului.

„Au ars circa 10 metri pătraţi din acoperişul casei, şura, pe o suprafaţă de aproximativ 110 metri pătraţi, bunuri de uz casnic (frigider, aragaz, maşină de spălat etc.), circa 15 metri cubi lemn de foc, şase metri cubi cherestea şi şase tone de furaje. S-au degradat pereţii şurei, tâmplărie şi o parte din acoperişul casei. În incendiu au pierit şi 20 de păsări de curte”, ne-a spus Plt. maj. Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Situaţii de Urgenţă Suceava.

Potrivit reprezentanţilor ISU Suceava incendiul a izbucnit din cauza unor scântei provenite din coşul de evacuare a fumului ce era deteriorat. Din fericire nu au existat victime omeneşti.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite