Suceava: Hoţii din ziua de azi fură carne tocată şi papuci de casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre suceveni s-a trezit fără cartofii din beci şi un butoi pentru vin

Ultima săptămână a fost săptămâna spargerilor de locuinţe, deoarece poliţiştii au înregistrat peste 20 de astfel de infracţiuni.

Numai sâmbătă şi duminică s-au înregistrat şapte dintre ele, cu prejudicii care mai de care mai ciudate.

Dacă înainte hoţii furau din casă bikuterii, bani, aparaturi electrocasnică, astăzi aceştia iau doar ceea ce practic le lipseşte în acea zi.

“Alexandru B. a rămas fără un likogram de carne tocată, după ce câţiva autori necunoscuţi au spart un geam de la uşa de acces. S-au dispus măsuri pentru identificarea hoţilor şi recuperarea prejudiciului”, spune Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie, Suceava.

Dacă hoţii din Rădăuţi au furat doar ca să-şi potolească foamea cu câteva piftele, cei care au spart sâmbăta casa lui Costel C. de 26 de ani au avut grijă să fure papuci.

Victimei i s-au furat 30 de perechi de papuci de casă de copii, femei şi bărbaţi. Aceasta adusese marfa din străinătate iar prejudiciul se ridică la 500 de lei. Ultimul furt din locuinţă a avut loc tot în wek-end în municipiul Suceava.

Sorinel S. de 33 de ani a rămas cu beciul gol, după ce hoţii i-au furat un butoi de 60 de litri, 12 saci de cartofi şi 4 stâlpi din ţeavă, toate în valoare de 500 de lei.

Până acum nu s-a descoperit nici un hoţ, însă poliţia îi asigură că li se va întocmi dosar penal pentru această infracţiune.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite