Suceava: Hoţii de fier vechi au furat o tonă de piese de la maşinile agricole din curtea unei locuinţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietarul locuinţei prădată de hoţi bănuieşte că furtul s-a comis în a doua jumătate a lunii februarie, atunci când fratele său, care-i păzea proprietatea, a fost plecat de la domiciliu.

Ieri, la ora 11.00, agenţii Postului de Poliţie Hânțești au fost sesizați de Petrea J., de 55 ani, din municipiul Botoșani, despre un furt petrecut în curtea locuinţei sale din comuna Hânţeşti. Bărbatul a spus poliţiştilor că persoane necunoscute i-au sustras aproximativ o tonă de fier, constând în piese și subansamble de mașini agricole.

Lângă casa lui Petrea J. locuiește fratele său, Dan J., care-i supraveghează locuinţa cât timp acesta lipseşte din localitate. Proprietarul locuinţei prădată de hoţi bănuieşte că furtul s-a comis în a doua jumătate a lunii februarie, atunci când fratele său a fost plecat cu familia de la domiciliu. Săptămâna trecută Dan J. a observat că unele piese de la utilajele din curtea fratelui său lipsesc şi l-a anunţat imediat despre incident.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite