Suceava: Hoţi de ţigări şi cartele telefonice în libertate pe străzile municipiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoane necunoscute au furat în noaptea de 10 spre 11 aprilie dintr-un magazin din municipiu mai multe pachte de ţigări şi cartele telefonice reîncărcabile, fără a lăsa vreun indiciu.

Poliţiştii suceveni încearcă să descopere autorii unui furt care a avut loc în noaptea de 10 spre 11 aprilie la sediul unei societăţi comerciale din municipiul reşedinţă de judeţ.
 
La acea dată, persoane necunoscute au forţat lacătului de la gratii şi apoi a uşii de acces, au pătruns în magazinul situat pe bulevardul George Enescu din municipiu, de unde au furat aproximativ 200 pachete de ţigări de diverse mărci şi mai multe cartele telefonice „Orange”, „Vodafone”, „Cosmote” şi „Romtelecom” de diferite valori, prejudiciul fiind de circa 3.500 lei.
 
„Magazinul în cauză nu era prevăzut cu sistem de alarmare. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului”, a declarat Gabriel panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite