Suceava: Hoţ de cablu electric depistat de poliţişti într-un taxi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspectul a fost condus la sediul secţiei pentru continuarea cercetărilor.

Ieri, în jurul orei 16.30, patrula de siguranţă publică din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni, a identificat în portbagajul unui taxi circa 2 metri de cabluri electrice conductoare susceptibile a fi furate. 
 
Patrula de siguranţă publică a identificat în trafic un autoturism taxi, care avea  în portbagaj mai multe deşeuri de cablu electric conductor, tăiat la aproximativ 2 metri şi legat în şapte colaci, având învelişul din plastic de culoare neagră, iar interiorul din trei fire de aluminiu“, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Pe bancheta din spate a autoturismului se afla Vasile B., de 33 ani, din comuna Capu Câmpului, care a spus poliţiştilor că deşeurile de cablu îi aparţin şi că le-a luat din incinta unei foste ferme din Burdujeni, de pe strada Aleea Dumbrăvii. Suspectul a fost condus la sediul secţiei pentru continuarea cercetărilor, prejudiciul cauzat neputând fi stabilit întrucât partea vătămată este plecată din localitate.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite