Suceava: A furat 240 de lei pe care i-a cheltuit la jocuri mecanice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspectul avea cinci spargeri la activ.

Administratorul unei societăţi comerciale din Suceava a anunţat luni oamenii legii că persoane necunoscute au intrat în sediul societăţii de unde au sustras bunuri electronice în valoare de 5.000 lei. În urma cercetărilor făcute de poliţişti a fost identificat suspectul care a comis acest furt, în persoana lui Toni T în vârstă de 33 de ani din municipiul Suceava. Acesta a fost prins în timp ce încerca să vândă bunurile furate.

Oamenii legii au stabilit că suspectul a spart cu o noapte înainte şi un magazin care aparţinea unei societăţi comerciale din oraş, de unde a furat suma de 240 de lei. În baza cercetărilor făcute de poliţişti s-a stabilit, deasemenea, că bărbatul se face vinovat şi de spargerile a două cabinete de avocatură dar şi a unei covrigării. Astfel în noaptea de 27 spre 28 iunie anul trecut bărbatul a furat dintr-un cabinet de avocatură un monitor LCD.

De asemenea în noaptea de 24 spre 25 ianuarie anul acesta a sustras tot dintr-un cabinet de avocatură un monitor LCD, o unitate de calculator şi un telefon mobil. În noaptea de 26 spre 27 ianuarie bărbatul a încercat să pătrundă într-un bar, dar din cauză că a pornit alarma a fugit, apoi a încercat să pătrundă într-un cabinet notarial, dar pentru că a văzut mişcare în zonă a plecat. Suspectul nu s-a lăsat bătut şi până la urmă a reuşit să intre într-o simigerie de pe strada Mărăşeşti de unde a furat 55 de lei.

” În baza materialului probator administrat, în cauză s-a dispus începerea urmăriri penală faţă de Toni T pentru comiterea unui număr de şapte acte materiale de furt calificat, dintre care două sub forma tentativei, luându-se şi măsura reţinerii pe timp de 24 ore a suspectului. Urmează ca astăzi suspectul să fie prezentat la Judecătoria Suceava, cu propunerea de punere în mișcare a urmăririi penale și emitere a mandatului de arestare preventivă”, a precizat Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite