Suceava: Grav accident de circulaţie pe Calea Unirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe sensul opus de circulaţie, intrând în coliziune frontală cu un autoturism. Trei persoane au ajuns la spital în stare gravă.

Ieri, în jurul orei 09.30, pe strada Calea Unirii din municipiu a avut loc un grav accident de circulaţie, în urma căruia trei persoane au ajuns la spital. 

Beniamin B., de 20 ani, din oraşul Salcea, conducea pe banda întâi şi pentru că nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers la trecerea pe banda a doua a acroşat autoturismul condus de către Vasile F., de 44 ani, din Suceava. Şoferul a pierdut apoi controlul asupra direcţiei de mers, trecând peste separatorul de sensuri. A pătruns pe sensul opus de circulaţie, intrând în coliziune frontală cu un al doilea autoturism, condus de suceveanul Dumitru B., de 53 ani.

Citiţi şi: Suceava: Fetiţă accidentată grav în timp ce traversa neregulamentar

Suceava: Accidentat în staţia de autobuz


În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a lui Beniamin B., ce necesită pentru vindecare 20-25 zile de îngrijiri medicale. Daniela S., de 43 ani, pasageră în celălalt autoturism, va sta internată în spital mai bine de o lună de zile pentru a primi îngrijirile medicale necesare.
 
Veronica G., de  22 ani, din oraşul Solca, pasageră în autoturismul condus de Beniamin B. A fost rănită foarte grav, fiind diagnosticată cu „policontuzionată prin accident rutier, observaţii ruptură hepatică şi splină”, şi necesită peste 40 de zile de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemie.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite