Suceava: Fiul viceprimarului din Rădăuţi, complice în reţeaua poliţiştilor de la Siret

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Nu pot să spun că e vinovat sau nu", spune Simion Sticleţ, viceprimarul Rădăuţiului şi fost şef al IJPF Suceava.

Florin Sticleţ, fiul viceprimarului din Rădăuţi, Simion Sticleţ, se află printre cei 54 de poliţişti de frontieră care au fost reţinuţi de procurorii DNA, joi, la Siret. Tatăl său, fost şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie de Frontieră Suceava, până în 2005, spune că îşi lasă fiul pe mâna anchetatorilor, iar dacă acesta este vinovat, atunci să plătească.

„Eu las ca anchetatorii să îşi facă treaba. Nu pot să spun că e vinovat sau nu. Eu nu am văzut ce s-a întâmplat acolo. Ştiu că au fost luaţi toţi de pe tură“, ne-a spus Simion Sticleţ, viceprimarul Rădăuţiului. Tatăl poliţistului susţine că aceştia au fost momiţi de ofiţerii sub acoperire care veniseră să îi fileze.

„După părerea mea, trebuiau luate măsuri de prevenire. Trebuia să fie prinşi câte unul, câte doi şi daţi ca exemplu şi nu se mai ajungea aici. Din ce am auzit, venise un poliţist sub acoperire şi îi îndemna să nu se lase şi să ia mai mult decât vameşii“, spune Simion Sticleţ.

Florin Sticleţ are 35 de ani şi lucrează de aproximativ 15 ani în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie de Frontieră Suceava, acesta şi-a desfăşurat activitatea la PTF Vicşani (care face parte din SPTF Siret), cu excepţia lunii decembrie, când a fost adus la PTF Siret.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite