Suceava: Fetiţă de trei luni abandonată într-o ghenă de gunoi la Rădăuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un localnic din Rădăuţi a auzit-o plângând şi a anunţat Poliţia, care a găsit-o ulterior pe mamă. Tânăra de 24 de ani le-a spus poliţiştilor că a abandonat-o în urma unei căderi psihice.

Ieri, în jurul prânzului un localnic din Rădăuţi a găsit într-o geantă de voiaj, la o ghenă de gunoi de pe strada Mihai Viteazu o fetiţă de trei luni abandonată. Imediat a anunţat Poliţia prin numărul de urgenţă 112. Poliţiştii au ajuns imediat la faţa locului, au luat pruncul şi l-au dus la Spitalul Rădăuţi. Potrivit medicilor, fetiţa era perfect sănătoasă, însă a rămas sub supravegherea medicilor pe secţia de Psihiatrie.

„În urma măsurilor întreprinse de poliţişti a fost identificată Mihaela O., de 24 ani din Rădăuţi, care a declarat că este mama copilului abandonat, respectiv T.O. de 3 luni şi că a avut o cădere psihică, dar şi-a revenit şi vrea să recupereze copilul ce provine dintr-o relaţie neoficializată şi a fost născută în Londra“, ne-a declarat comisarul şef Cristian Papuc, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Tânăra a fost audiată şi apoi internată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Municipal Rădăuţi. De asemenea, a fost informată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava pentru efectuarea unei evaluări atât copilului cât şi mamei. Mama fetiţei este cercetată în continuare de poliţişti pentru infracţiunea de abandon de familie, urmând să se dispună procedural.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite