Suceava: Face greva foamei în faţa Tribunalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceveanul nu va mânca până când justiţia nu-i face dreptate
Suceveanul nu va mânca până când justiţia nu-i face dreptate

Un sucevean protestează de la 8.00 dimineaţa şi cere dreptate în cadrul unui proces pe care îi are cu vecinii de trei ani de zile. Aceştia i-au încălcat dreptul al proprietate.

Constantin Vlădeanu, în vârstă de 60 de ani din Suceava a decis să protesteze în faţa Tribunalului începând de astăzi, ora 8.00 până când cineva o să-l ascutle şi o să-i dea dreptate în cadrul procesului pe care îl poartă de  trei ani de zile.

"Eu am încredere în justiţie, este ca o religie pentru mine, însă la fel ca într-o pădure, există şi uscături.

Eu protestez pentru că, pe lângă faptul că mi s-a încălcat dreptul la proprietate, am fost bătăt de poliţie şi băgat în spital. Am stat şase zile internat, de fapt trebuia să stau 15 zile dar am plecat acasă", a spus bărbatul.

Acesta spune că locuieşte într-o casă comună cu încă o familie, însă au intrări separate. Vecinii şi-au construit acoperişul peste acoperişul lui, punându-i în pericol structura casei.

Acesta stă cu frica în sân, deoarece la un cutremur se poate dărâma casa pe el. Chiar dacaăa cesta a re pensia de 900 de lei, bătrânul spune că dă toţi banii pe procese şi că nu se descurcă cu banii din această cauză.

Ce scrie pe pancarda pe care o poartă bărbatul

Declar greva foamei pentru că am îndrăznit să-mi apăr munca mea de o viaţă.

Am fost maltratat, bătut şi imobilizat în faţa poliţiştilor, apoi arestat, încătuşat şi dus la poliţie iar de acolo la spital.Am fost tratat ca un animal.

Protestez în faţa Tribunalului din următorul motiv: Drepturile mele legitime sunt batjocurite de unii pe care Statul îi plăteşte cu salarii foarte mari ca să respecte legea şi să facă dreptate. viaţa nu mai are nici un rost şi vreau să fiu omorât, luaţi-mi pensia, şi aşa nu am parte de ea.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite