Suceava: Dumitru Mihălescul, milionarul din topul Forbes îşi menţine afacerea muncind mai mult

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitru Mihălescul este unul dintre cei trei suceveni incluşi în topul Forbes în anul 2009.

La fel ca oricine altcineva şi el simte criza financiară care a cuprins ţara noastră. „Într-adevăr muncesc mai mult ca în alţi ani pentru că lucrurile sunt aşa cum sunt, iar noi nu am fost pregătiţi pentru asemena vremuri”, ne-a spus suceveanul.

Acesta avea în 2009 o avere estimată la 9 milioane de euro din „comerţul cu ridicata al aparatelor electrice de uz gospodăresc, al aparatelor de radio şi televizoarelor”.

Citiţi şi:

Vasiel Armenean: „Am mai angajat oameni şi am redus investiţiile”

Conduce afacerea Marlevi cu electrocasnice şi de construcţii deşi acţionar majoritar al firmei este soţia acestuia Elvira. Pentru el criza înseamnă prudenţa în luarea deciziilor şi a investiţiilor. „Am fost mereu prudent, pe tot parcursul business-ului. Nu m-am angajat la investiţii riscate şi aşa am reuşit să mă menţin pe piaţă”, ne-a mai spus milionarul.

La fel ca în afacere, ba poate mai bine se conturează viaţa sa privată, care nu a avut deloc de suferit în urma lipsurilor financiare cu care se confruntă alţi români. „Concediile? Sunt la fel, ba dimpotrivă poate mai frumoase", a spus milionarul.

"Nu am renunţat la nimic, nu am concendiat angajaţi sau să le reduc salariile”, a explicat suceveanul.

Întrebat dacă în viitor doreşte să îşi mute afacerea peste hotare, acesta a ezitat spunând doar că „Nu m-am gândit la acest lucru, însă nu ştii ce-ţi rezervă viitorul”.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite