Suceava: Două victime încarcerate într-un accident pe Calea Unirii (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii au intervenit în această dimineaţă la un accident rutier pe Calea Unirii în care două victime erau încarcerate în fiarele contorsionate.

Detaşamentul de pompieri Suceava a fost solicitat să intervină azi dimineaţă la ora 07.57 la un accident rutier produs în municipiul Suceava pe strada Calea Unirii. Ajunşi la faţa locului aceştia au constatat că în urma coliziunii dintre două autoturisme, marca Dacia şi Ford, au rezultat trei victime din care două încarcerate.
 
Pompierii au descarcerat victimele concomitent cu măsurile de siguranţă specifice luate în astfel de cazuri, deconectarea bornelor de la baterii şi verificarea eventualelor scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi.

Celor trei răniţi li s-a acordat primul ajutor medical după care au fost transportaţi la spital de către ambulanţa SMURD şi colegii de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, pentru investigaţii amănunţite.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Suceava vinovat de accident a fost şoferul autoturismului Ford, Adrina M. în vârstă de 28 de ani care a scăpat controlul asupra maşinii. Conform aceleaşi surse o tânărăr, Oltica C., în vârstă de 26 de ani, pasageră în maşina Logan a fost rănită grav.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite