Suceava: Două minore dispărute de acasă sunt căutate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii suceveni au fost anunţaţi de rudele acestora după ce au plecat de acasă şi nu au mai dat niciun semn de viaţă vreme de mai multe zile.

Maria Schipor, care urmează să împlinească 18 ani vara aceasta, este din Vicovu de Sus şi a dispărut la finalul săptămânii trecute, pe data de 7 mai, după ce a avut o ceartă cu sora sa. Potrivit poliţiştilor, există date că de circa un an de zile Maria Schipor coresponda telefonic cu un anume Ionuţ Ivan, din Botoşani. La data dispariţiei, minora era îmbrăcată cu o geacă de fâş de culoare neagră, pantaloni de blugi de culoare albastră, iar în picioare avea o pereche de pantofi negri. Fata are 1,60 metri înălţime, aproximativ 57 kg, ochi căprui, păr negru, lung, drept, ten măsliniu şi faţa ovală.



A doua minoră căutată de poliţişti se numeşte Alexandra-Iuliana Vornicu, născută în Fălticeni, dar domiciliată în Gura Humorului. Fata a plecat de acasă la sfârşitul lunii aprilie fără acordul supraveghetorilor, de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Suceava. Minora are 1,50 metri înălţime, constituţie atletică, ten deschis, păr lung până la nivelul umerilor, vopsit roşcat, faţa ovală şi ochi albaştri. Când a fost văzută ultima dată, era îmbrăcată cu bluză mulată de culoare bleumarin, pantaloni blue-jeans de culoare închisă şi era încălţată cu sandale.

image

Citiţi şi: Suceava: Trei autoturisme vandalizate într-o noapte

Suceava: Au furat un LCD din sala de internet a unui supermarket

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite