Suceava: Două gospodării din Grămeşti au fost incendiate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii s-au luptat cu focul timp de cinci ore, Foto arhiva
Pompierii s-au luptat cu focul timp de cinci ore, Foto arhiva

Ieri noapte, în jurul orei 23.00, Garda de intervenţie Siret a fost solicitată pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la două gospodării, aparţinând lui Haralambie H. şi lui Alexandru M., din comuna Grămeşti. La sosirea militarilor ardeau adăposturile de animale şi depozitele de furaje ale celor doi proprietari, existând posibilitatea de propagare la restul anexelor şi la casele de locuit. Incendiul a fost lichidat după aproximativ cinci ore.

Primului proprietar i-au ars acoperişul adăpostului de animale şi al depozitului de furaje, pe o suprafaţă de 80 mp, circa 3 tone de fân, 3 mc cherestea şi 2 mc lemne de foc, degradându-se planşeul construcţiilor şi aproximativ o tonă de fân. Celui de-al doilea proprietar i-au ars acoperişul adăpostului de animale şi al depozitului de furaje, pe o suprafaţă de 90 mp, 2 mc cherestea, 4 mc lemne de foc şi 3 tone de fân, degradându-se planşeul construcţiilor, o tonă de cereale şi circa 2 mc lemne de foc.

„Din primele cercetări a rezultat că focul a izbucnit din cauza folosirii intenţionate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Pompierii au salvat din calea flăcărilor locuinţele şi restul anexelor din gospodăriile celor doi proprietari”, a declarat plt.maj. Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite