Suceava: Două femei accidentate mortal în trei ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentele s-au petrecut la Gura Humorului şi la Rădăşeni. Foto arhivă.
Accidentele s-au petrecut la Gura Humorului şi la Rădăşeni. Foto arhivă.

Tragediile s-au petrecut ieri în jurul orei 16.00, la Rădăşeni, şi apoi în jurul orei 19.00 în Gura Humorului. Dacă prima femeie era pe marginea drumului când a fost lovită, cea de-a doua a fost surprinsă traversând neregulamentar.

Primul accident a avut loc pe DN 2E, în interiorul comunei Rădăşeni, la ora 15.49, când Cătălin N. de 34 ani din comuna Dolheşti, s-a angajat în depăşirea unui alt autovehicul, însă din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a accidentat-o mortal pe Maria Ş. de 53 ani din municipiul Suceava, care se afla pe acostament.

Suceava: Accident cu doi morţi la Dărmăneşti (UPDATE)

Cea de-a doua tragedie s-a petrecut la aproximativ trei ore diferenţă, în jurul orei 19.40, pe str. Ştefan cel Mare din oraşul Gura Humorului. Şoferul, Vasile A. de 27 ani din comuna Todireni, judeţul Botoşani, în timp ce conducea autoturismul, a accidentat-o mortal pe Arghira B. de 64 ani din localitate, care a traversat strada prin loc nemarcat şi fără să se asigure.

Suceava: Grav accident între un tren marfar şi o maşină de teren (UPDATE)

Ambii şoferi foloseau centura de siguranţă, au fost testaţi cu aparatul etilotest, însă rezultatele au fost negative. Celor doi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite