Suceava: Două cabane din Vama, sparte de hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii au sustras bormaşini, tacâmuri şi un DVD player.

Ieri, la ora 19.10, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Vama au fost sesizaţi telefonic cu privire la un furt dintr-o cabană. Gheorghe M. le-a spus poliţiştilor că persoane necunoscute au pătruns în cabana lui Sebastian B., de 38 ani, din municipiul Suceava, pe care o are în supraveghere.

Cu ocazia deplasării echipei operative la faţa locului, s-a stabilit că uşa principală de acces în cabană a fost forţată, fiind distrus sistemul de închidere. Hoţii au pătruns în interior, moment în care s-a declanşat sistemul de alarmă. Din cabană a fost sustrasă o geantă tip diplomat, conţinând o bormaşină cu acumulatori, ce a fost găsită abandonată în apropiere, în albia pârâului Gavriloiu.

În timpul efectuării cercetărilor, s-a constatat că şi cabana lui Ovidiu O., de 41 ani, din municipiul Suceava, situată la circa 100 m în amonte, prezintă urme de efracţie la unul din geamuri”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Împreună cu Gheorghe M., care are în grijă şi cea de-a doua cabană, s-a efectuat cercetarea la faţa locului. S-a constatat că persoane necunoscute, folosindu-se de o piatră, au spart geamul bucătăriei şi au pătruns în interior. Hoţii au sustras o bormaşină, un set de tacâmuri dintr-o servietă tip diplomat, precum şi un DVD player, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 500 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite