Suceava: Două cabane din Câmpulung Moldovenesc au fost prădate de hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hoţii au forţat geamurile cabanelor pentru a intra. Foto arhivă
Hoţii au forţat geamurile cabanelor pentru a intra. Foto arhivă

Prejudiciul se ridică la 8.000 de lei, iar cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea identificării autorilor.

În această săptămână două cabane din Câmpulung Moldovenesc au fost prădate de hoţi. Persoane necunoscute, prin forţarea şi spargerea geamului de la baie, au pătruns în casa de vacanţă a lui Ioan R., de 45 ani, din municipiul Botoşani. Hoţii au consumat băuturi alcoolice şi alimente, după care au furat un hidrofor, un calorifer electric, un cuptor cu microunde şi două aplici de iluminat. Valoarea bunurilor furate şi distruse este de 3.000 lei.

Hoţi încă neidentificaţi au pătruns, prin escaladare şi forţarea geamului de la etaj, în casa de vacanţă a lui Mircea B., de 70 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, de unde au furat aproximativ 70 metri liniari de țeavă din cupru de la instalația de încălzire, o panoplie reprezentând un cap de urs şi un cuier cu copite de căprioară. Prejudiciul total este de 5.000 lei.

Cele două cabane sunt alăturate, în zona Hurghiş, din Câmpulung Moldovenesc. Se continuă cercetările în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului”, a precizat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite