Suceava: Dosare penale şi amenzi pentru cerşetori şi traficanţii de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu asta s-au ales câteva persoane în municipiul Fălticeni după ce poliţiştii au organizat o razie în această localitatea pe 17 iunie.

Razia poliţiştilor în municipiul Fălticeni şi comunele din jurul oraşului au vizat faptele antisociale şi au rezultat într-un dosar penal aplicat unei cerşetoare şi întocmirea a 43 de amenzi. Acţiunea oamenilor legii a avut loc joi în două etape, dimineaţa între orele 8.00 - 11.00 şi seara, între 19.00-23.00. Poliţiştii au găsit-o pe Lucreţia A., în vârstă de 25 de ani, dintr-o comună ieşeană care practica cerşetoria în Fălticeni deşi aceasta mai fusese amendată de oamenii legii pentru acest lucru. Din cauza acestor sancţiuni, femeii i s-a întocmit dosar penal.

O altă ilegalitate vizată de poliţişti a fost traficul de ţigări, iar în urma controalelor autoturismelor care circulau pe drumurile din Fălticeni şi din împrejurimi, aceştia au găsit în maşina lui Mirel C., în vârstă de 38 de ani cu domiciliul în judeţul Cluj, 40.000 de ţigarete de contrabandă în valoare de 15.000 lei. Marfa clujeanului a fost confiscată, proprietarul primind şi o amendă de 1.500 de lei, în baza legii care sancţionează actele de comerţ ilicit.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite