Suceava: Dosare penale pentru doi tineri care au furat o drujbă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţii au fost identificaţi de o patrulă de ordine publică. Foto arhivă
Suspecţii au fost identificaţi de o patrulă de ordine publică. Foto arhivă

Stejar V., de 19 ani, şi V. V., de 15 ani, ambii din Câmpulung Moldovenesc, s-au ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Azi noapte, puţin înainte de ora 01.00, Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de Valentin L., de 19 ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în beciul locuinţei sale. Hoţii au sustras din interior o drujbă. 

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat faptul că autorii au pătruns în curtea imobilului pe o poartă neasigurată, de acolo, pe o uşă din lemn, de asemenea neasigurată, unul dintre aceştia, a pătruns în beciul casei, iar din interior a sustras o drujbă, în valoare de 1.200 lei”, a specificat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Citeşte şi: Suceava: A rămas fără portofel şi telefonul mobil din cauza a cinci minute de neatenţie

În timp ce suspecţii se îndreptau spre domiciliu au fost identificaţi de o patrulă de ordine publică. Stejar V., de 19 ani, şi V. V., de 15 ani, ambii din Câmpulung Moldovenesc, s-au ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Citeşte şi: Suceava: Minor arestat după ce a furat bunuri şi bani dintr-un cabinet medical şi un salon de cosmetică

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite