Suceava: Dosar penal pentru un şofer prins beat la volan a doua oară în patru zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mugurel B. nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice
Mugurel B. nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice

Mugurel B. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital, unde, în prezenţa medicului de gardă şi a asistentei, a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge.

Ieri, în jurul orei 22.00, Nicolae R., din oraşul Gura Humorului, a sesizat Poliţia că un autoturism i-a lovit autocamionul, care se afla parcat în faţa blocului unde locuieşte, iar şoferul vinovat intenţionează să părăsească locul faptei.

În baza sesizării, un echipaj de poliţie rutieră s-a deplasat la faţa locului, unde, în urma verificărilor efectuate, a stabilit faptul că la volanul autoturismului în cauză s-a aflat în momentul producerii tamponării Mugurel B., de 47 ani. Din cercetări s-a stabilit că cel în cauză, în timp ce conducea autoturismul pe strada Vasile Alecsandri, a efectuat manevra de mers înapoi de pe aleea unui bloc, nu s-a asigurat corespunzător şi a acroşat cu partea din spate autocamionul care staţiona. Mugurel B. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, unde, în prezenţa medicului de gardă şi a asistentei, a refuzat recoltarea”, a precizat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În urma verificărilor în bazele de date, s-a stabilit că Mugurel B. nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, întrucât în data de 3 iunie a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar în urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit ca avea o concentraţie alcoolică de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând şi atunci recoltarea probelor biologice de sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Citiţi şi: Suceava: Au încercat să fure un autoturism prin tăierea firelor electrice de sub volan

Suceava: Prins în flagrant în timp ce fura o maşină

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite