Suceava: Doi urmăriţi naţional pentru furt şi tâlhărie au fost prinşi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambii au fost introduşi în cursul zilei de ieri în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Suceava.

În cursul zilei de ieri poliţiştii suceveni au prins doi urmăriţi naţional pentru furt calificat şi tâlhărie. Astfel, în jurul orei 13.00, poliţiştii Formaţiunii de Ordine Publică Rurală şi ai Postului de Poliţie Valea Moldovei, cu sprijinul unei grupe din cadrul SIR, l-au identificat pe raza comunei pe Viorel S., de 31 ani, din localitate, care era urmărit naţional pentru furt calificat.

Pe numele bărbatului s-a emis în lipsă un mandat de arestare preventivă în data de 4 aprilie de către Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, fiind dat în urmărire naţională din 5 aprilie pentru furt calificat, distrugere şi asociere pentru săvârşirea de infracţiuni. Viorel S. a fost  prezentat instanţei de judecată, care a confirmat mandatul de arestare preventivă, şi a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Suceava.

După amiază, pe la ora 16.30, în urma unor activități desfăşurate pe raza satului Gulia, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Dolhasca l-au identificat pe Gheorghe Buhai, de 25 ani, din localitate, condamnat la pedeapsa închisorii de 2 ani şi 9 luni pentru tâlhărie. Judecătoria Fălticeni a emis mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea în data de 18 aprilie, iar tânărul a fost dat în urmărire naţională începând cu data de 22 aprilie. Gheorghe Buhai a fost reţinut şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Suceava.

Citiţi şi: Suceava: A vrut să-şi înnoiască garderoba de Paşti cu haine furate dintr-un magazin

Suceava: L-a înjunghiat în picior pentru că l-a certat că i-a stricat bicicleta

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite