Suceava: Doi tineri au fost luaţi de ape pe pârâul Morii, în această dimineaţă (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre tineri a reuşit să se salveze. Pompierii îl caută acum pe cel de-al doilea.

UPDATE, ora 16.30: Unul dintre tineri, Daniel M.A. în vârstă de 17 ani, a reuşit să se salveze, cel de-al doilea tânăr, Vasile N. în vârstă de 22 ani, nu a fost găsit nici până la această oră. 

La faţa locului s-au deplasat încă de la primele ore ale dimineţii o grupa operativă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi un echipaj de pompieri al Detaşamentului Câmpulung Moldovenesc cu o autospecială şi o barcă pneumatică.

Pompierii, împreună cu lucrători ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, au format două echipe şi au început operaţiunile de căutare a victimei pe ambele maluri ale apei.

Un tânăr în vârstă de 22 de ani este căutat de pompierii din Suceava pe pârâul Morii din Câmpulung Moldovenesc. Acesta se afla într-o căruţă alături de un adolescent în vârstă de 17 ani şi încercau să traverseze apa. Din nefericire tânărul de 22 de ani nu a mai reuşit să se salveze pompierii căutându-l acum pe râul din comună.

Potrivit reprezentanţilor ISU, tinerii care se aflau în căruţă încercau să traverseze pârâul pentru a ajunge la un petic de pământ pe mijlocul apei unde era balast.

"Incidentul a avut loc din cauza neatenţiei tinerilor care au trecut apa prin vad şi au fost suprinşi de o revărsare a unui baraj probabil sau a unui iaz", ne-a declarat Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Vom reveni cu detalii.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite