Suceava: Doi tineri morţi într-un accident aseară la Vicovu de Sus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alţi trei minori au fost răniţi şi au ajuns la spital, printre care cel mai grav a fost fiul poliţistului Dorin Matei din Vicovu de Sus.

Tragedia s-a petrecut aseară, în jurul orei 22.00, când băiatul care era la volan, Florin Mironescu, de 18 ani, din Vicovu de Sus a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, într-o curbă la dreapta şi s-a izbit în nişte parapeţi de pe marginea drumului, apoi s-a răsturnat cu maşina peste calea ferată.

Şoferul împreună cu minorul U.I. de 16 ani care se afla în maşină au murit pe loc. Alţi trei tineri care se aflau în maşină au fost răniţi, printre care şi fiul de 17 ani al poliţistului Dorin Matei, din Vicovu de Sus, care a ajuns în comă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, unde medicii l-au diagnosticat cu „politraumatism prin accident rutier, şoc post traumatic, traumatism cranio-cerebral, contuzie cerebrală, traumatism toracic şi abdominal, comă de gradul II”

Gheorghe N., de 17 ani, a ajuns şi el la Spitalul Judeţean de Urgenţă însă, minorul nu se află în comă, acesta având mai multe traumatisme cranio-cerebrale şi faciale, multiple escoriaţii şi contuzie de bazin. Cel de-al treilea minor, M.I., de 14 ani, a fost rănit uşor. Niciunul dintre cei cinci tineri nu purta centura de siguranţă.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite