Suceava: Doi tineri cercetaţi pentru deţinere de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin B., în vârstă de 24 de ani şi Viorel D., în vârstă de 31 de ani au adus drogurile în ţară din Grecia cu autocarul pe 2 aprilie.

Pe 2 aprilie, poliţiştii din cadrul Serviciului Antidrog - B.C.C.O. Suceava au fost sesizaţi de jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava, de faptul că în urma unor activităţi de serviciu, l-au depistat pe Constantin B. de 24 de ani din comuna Cornu Luncii, în timp ce transporta un colet suspect pe raza municipiului Suceava.

„Cu ocazia controlului corporal şi al bagajului, au fost identificate într-o pungă din plastic din interiorul bagajului 4 plicuri ce conţineau fibre vegetale de culoare brun-oliv suspecte a fi droguri”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratuluid e Poliţie Suceava.

Procurorii DIICOT au descoperit în urma cercetărilor că suspectul a venit în dimineaţa acelei zile din Grecia cu un autocar, având asupra sa bagajul personal, în care transporta o sacoşă ce conţinea plicurile cu substanţa vegetală suspectă a fi cannabis cu masa totală de 61,5 grame.

La acea dată Constantin B. a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de introducere în ţară de droguri de risc, fără drept,  şi deţinere de droguri de risc, fără drept. Ulterior procurorii au mai esmis o interdicţie de a părăsi ţara pe o perioadă de 30 de zile, pe data de 14 aprilie pe numele unui complice, Viorel D., în vârstă de 31 de ani din comuna Udeşti. Acesta aeste suspect de complictate la deţinere de droguri de risc, fără drept şi introducere în ţară de droguri de risc, fără drept.

„Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, identificării şi tragerii la răspundere penală a tuturor participanţilor”, a mai declarat Gabriel Panţiru.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite