Suceava: Doi şoferi au dosare penale pentru că au condus beţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre tineri a luat un scaun de pe terasă şi a spart un geam. Foto arhivă
Unul dintre tineri a luat un scaun de pe terasă şi a spart un geam. Foto arhivă

Amândoi aveau alcoolemii de peste 1 mg/l.

Ieri la ora 13.10, un echipaj din cadrul postului de poliţie Dorneşti, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza comunei, au oprit pentru control, pe strada Prieteniei, autoturismul condus de Dragoș M. de 42 ani, din localitate. Întrucât cel în cauză emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o îmbibație alcoolică de 1,32 mg/l alcool în aer expirat şi i s-au  recoltat probe biologice de sânge la Spitalul Municipal Rădăuți.

Şi în Gura Humorului, ieri la ora 17.05, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul poliţiei oraşului Gura Humorului, aflându-se în serviciul de patrulare, au oprit pentru control pe str. Mihai Viteazu din localitate, autoturismul condus de Ion D. de 35 ani, născut în raionul Teleneşti, Republica Moldova, rezident în comuna Capu Câmpului. Şi el a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o îmbibație alcoolică de 1,07 mg/l alcool în aer expirat. I s-au  recoltat probe biologice de sânge la spitalul din oraşul Gura Humorului.

„În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale ce vor fi soluţionate procedural", a precizat Gabriel Panţiru, reprezentant al IPJ Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite