Suceava: Doi minori au furat bijuterii din aur în valoare de 21.800 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au stabilit că hoţii au pătruns în locuinţă pe uşa lăsată deschisă de proprietară şi au sustras cinci inele şi trei brăţări din aur, care aveau montate diamante.

Ieri, în jurul orei 22.00, Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de o femeie din comuna Fundu Moldovei cu privire la un furt.

Viorica T., de 48 ani, a spus poliţiştilor că persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă mai multe bijuterii din aur.

S-a stabilit că hoţii au pătruns în locuinţă pe uşa lăsată deschisă de proprietară şi au sustras cinci inele şi trei brăţări din aur, care aveau montate diamante, în valoare de circa 21.800 lei.

În urma măsurilor întreprinse de poliţişti, au fost identificaţi autorii în persoana minorilor L. B., de 15 ani, şi D. M., de 12 ani, ambii din comuna Pojorîta, aflaţi în abandon şcolar. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi apoi restituit reclamantei.

Autorii sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Citiţi şi: Suceava: A pierdut la jocuri de noroc peste 20.000 de euro, bani proveniţi din vânzarea apartamentului iubitei sale

Suceava: Mall-urile din oraş, paradisul hoţilor

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite