Suceava: Doi copii de trei ani, accidentaţi grav pentru că au fost lăsaţi nesupravegheaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băieţel de trei anişori a fost acroşat ieri, la prânz, de o maşină la Fălticeni, în timp ce o fetiţă de aceeaşi vârstă a fost luată din plin de un tânăr aflat pe motoscuter, aseară, în comuna Baia.

În ambele cazuri copiii au fost lăsaţi nesupravegheaţi şi au fugit în stradă. În cazul primului accident petrecut la Fălticeni, mama copilului aflată pe trotuar, l-a scăpat din vedere pe micuţ doar o clipă, care i-a fost fatală.

Copilul a fost grav rănit, fiind diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral, hematom circular recal şi fractură de craniu”, ce necesită pentru vindecare 35-40 zile de îngrijiri medicale. Şoferiţa, Ana F., a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, apoi i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cazul celui de-al doilea copil accidentat aseară la Baia, povestea este aceeaşi, cu deosebirea că şoferul motoscuterului, un tânăr de 22 ani, din localitate s-a speriat atât de tare încât a fugit de la locul accidentului.

Fetiţa de numai trei ani a fost diagnosticată cu „traumatism cranio-cerebral acut închis, comoție cerebrală, hematom cranian frontal, contuzie toraco-abdominală”, având nevoie de aproximativ o lună de îngrijiri medicale. Poliţiştii îl caută pe tânărul şofer care s-a ales cu dosar penal.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite