Suceava: Doi copii au suferit arsuri pe mâini şi faţă din cauza incendiului provocat de ei în joacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au reuşit să stingă focul după o oră de la izbucnire
Pompierii au reuşit să stingă focul după o oră de la izbucnire

Lăsaţi nesupravegheaţi de părinţi, minorii I.P. şi C.P., ambii în vârstă de 3 ani s-au jucat cu focul şi au provocat incendiul din cauza căruia au suferit arsuri pe corp.

Incendiul care a avut loc pe 3 martie în jurul prânzului la gospodăria lui Dumitru P. din localitatea Straja a fost provocat de joaca celor doi copii ai familiei lăsaţi nesupravegheaţi.

Garda de Intervenţie Vicovu de Sus a intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi stingerea focului izbucnit la locuinţa lui Dumitru P. La sosirea echipajelor incendiul se manifesta în interiorul unei camere de locuit, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie şi anexele învecinate.
 
Incendiul a fost lichidat la ora 16.25, în limitele găsite. Au ars materiale textile din interiorul camerei, pe o suprafaţă de 3 metri pătraţi. Din primele cercetări a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza jocului copiilor cu focul, lăsaţi nesupravegheaţi.

Pompierii au salvat casa de locuit şi anexele, în valoare de aproximativ 250.000 lei, pagubele estimate fiind de circa 1.000 lei.

Ambii copii au suferit arsuri pe mâni şi pe faţă din cauza focului, fiind singurele victime ale incendiului.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite