Suceava: Doi botoşăneni arestaţi după ce au furat bijuterii din aur în valoare de 12.000 lei (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrache L., de 61 ani, şi Cristina I., de 46 ani, au fost reţinuţi de poliţişti în cursul serii de ieri pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Ieri, la ora 10.45, Poliţia Municipiului Rădăuţi a fost sesizată telefonic de Dănuţ N., de 34 ani, din localitate, despre faptul că persoane necunoscute au sustras mai multe bijuterii din aur aparţinând societăţii comerciale pe care o administrează.

Vânzătoarea de serviciu a declarat poliţiştilor că două persoane, bărbat şi femeie, au pătruns în magazin şi, în timp ce femeia i-a cerut să îi arate diferite modele de cercei şi inele, bărbatul a sustras o planşetă pe care erau expuse circa 80-100 pereche de cercei din aur de 14 k, de diferite dimensiuni. Prejudiciul total se ridica la circa 12.000 lei.

Ca urmare a activităţilor desfăşurate cu operativitate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Rădăuţi, cu sprijinul IPJ Botoşani, au fost identificaţi în cursul zilei de ieri suspecţii de comiterea furtului. Este vorba despre Petrache L., de 61 ani, şi Cristina I., de 46 ani, ambii din municipiul Botoşani.

Asupra acestora a fost găsită şi recuperată integral cantitatea de 209,77 grame aur, care a fost returnată administratorului Dănuţ N.”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava.

Suspecţii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă. Cei doi sunt reţinuţi, începând de ieri, ora 23.00, timp de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite