Suceava: Doi bărbaţi au fost arestaţi pentru perceperea unei taxe de protecţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi au fost arestaţi ieri după amiază de poliţiştii suceveni şi de lucrătorii B.C.C.O., după ce i-au prins în flagrant luând bani de la un localnic din Mitocul Dragomirnei în staţia CFR Suceava Nord.

Doi bărbaţi au fost arestaţi ieri după amiază de poliţiştii suceveni şi de lucrătorii B.C.C.O., după ce i-au prins în flagrant luând bani de la un localnic din Mitocul Dragomirnei pe care l-au ameninţat cu plata unei taxe de protecţie. Indivizii erau cunoscuţi de poliţiştii suceveni pentru infracţiunile pe care le-au comis în decursul timpului. În urmă cu două luni, poliţiştii din Burdujeni au fost sesizaţi de un bărbat din Mitocul Dragomirnei, în vârstă de 37 de ani despre faptul că a primit ameninţări la adresa sa, a membrilor familiei şi a bunurilor pe care le deţine, solicitându-i-se plata unei „taxe”.

„Ca urmare a activităţilor de cercetare şi investigare realizate de poliţişti, s-a stabilit că suspecţii de şantaj sunt Cezar R. de 29 ani din Suceava şi Silviu C. de 23 ani din Dărmăneşti”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţia. Ieri, în jurul orei 13.45, în zona staţiei CFR Suceava Nord, poliţiştii împreună cu cu sprijinul B.C.C.O. Iaşi, au realizat flagrantul pentru a-i depista la locul prestabilit de victimă şi agresori, pe Silviu C., Cezar R. şi Daniel M.. Asupra lui Cezar R. fiind identificată suma de bani plătită de partea vătămată.

„În urma probatoriului administrat s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de Silviu C. şi Cezar R., pentru comiterea infracţiunii de şantaj, urmând ca în 20 martie să fie prezentaţi Judecătoriei Suceava cu propunere de arestare preventivă. Daniel M. este cercetat în stare de libertate pentru determinarea participaţiei”, a mai spus Gabriel Panţiru.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite