Suceava: Dealerii de heroină eliberaţi pe motiv că nu prezintă pericol pentru comunitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foarte mulţi dintre infractorii reţinuţi sunt eliberaţi foarte uşor de judecători
Foarte mulţi dintre infractorii reţinuţi sunt eliberaţi foarte uşor de judecători

Doi dintre cei patru suspecţi reţinuţi pentru introducerea în ţară a două kilograme de heroină au fost eliberaţi. Un judecător de la Tribunalul Suceava a considerat că aceştia pot umbla liberi prin societate. Ceilalţi doi indivizi reţinuţi află dacă vor fi eliberaţi pe 22 decembrie

Prin bunăvoinţa şi îngăduinţa pătrunsă de spiritul Crăciunului a unui judecător de la Tribunalul Suceava, doi dintre cei patru suspecţi în cazul dosarului de introducere în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc au fost eliberaţi.

Stimabilul apărător al legii a considerat că cei doi complici la acţiunea de introducere în ţară a 1,95 kg de heroină nu prezintă nici cel mai mic pericol pentru comuniate şi i-a scăpat de arestul preventiv, atrăgându-le doar atenţia că nu au voie să părăsească ţara.

Este vorba de A. Ovidiu de 30 de ani şi F. Cristian de 33 ani, indivizi reţinuţi cu o zi în urmă pentru 24 de ore. După expirarea mandatului de reţinere, angajatul Tribunalui Suceava nu a admis propunerea D.I.I.C.O.T. de arestare preventivă a celor doi.


Reamintim că cei doi, împreună cu P. Ovidiu şi L. Lucian au introdus în România din Grecia cantitatea de 1950 grame de heroină, pe care au încercat să o comercializeze în scop personal.

La jumătatea lunii iunie (acum 6 luni) poliţiştii Serviciului Antidrog – Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava, sub coordonarea unui procuror D.I.I.C.O.T. s-au apucat de instrumentarea dosarului şi strângerea dovezilor în cazul celor patru indivizi.

După luni de muncă şi adunare de probe toţi cei patru inculpaţi au fost arestaţi şi duşi în faţa judecătorilor. Doi dintre ei au fost eliberaţi, iar principalii doi suspecţi aşteaptă decizia de eliberare a judecătorilor pe 22 decembrie.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite