Suceava: Cursuri de înot la bazinul de la „Ştefan cel Mare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sucevenii pot opta şi pentru şedinţe de masaj sau de saună, însă atracţia complexului este înotul cu antrenor personal.

Sucevenii care vor să facă mişcare şi să scape de kilogramele în plus pot face înot în complexul de nataţie al Universităţii „Ştefan cel Mare“ Suceava (USV). Oferta cuprinde atât ore de înot, cu sau fără antrenor personal, agrement, mini polo, cât şi saună şi masaj.

„Copiii sunt încântaţi“
Printre sucevenii care s-au abonat la serviciile complexului de nataţie şi kinetoterapie al USV se numără studenţi, elevi, preşcolari, adulţi, dar şi angajaţi ai universităţii. „Am 120 de elevi la înot, împărţiţi în şapte grupe a câte 15 persoane“, ne-a spus Elena Raţă, antrenor. Preţurile abonamentelor variază între 40 şi 450 lei.

Astfel, o oră de înot de agrement pentru adulţi este 18 lei, pentru profesorii universitari şi personalul USV costă 12 lei, iar pentru studenţi 10 lei. Abonamentul de iniţiere în înot de opt ore costă 140 de lei pentru adulţi şi preşcolari de 4-5 ani, 120 de lei pentru preşcolarii de 6-7 ani, 100 de lei pentru personalul USV şi 80 de lei pentru studenţi. Abonamentul Aquagym cuprinde opt ore şi costă 150 de lei pentru adulţi şi 100 de lei pentru studenţi. Adulţii sau preşcolarii care vor să fie iniţiaţi în tainele înotului de un antrenor personal trebuie să achite 450 de lei, respectiv 400 de lei pentru un abonament de opt şedinţe ore, iar elevii vor scoate din buzunar 350 de lei.

„Copiii sunt încântaţi, iar părinţii şi-ar dori mai multe ore pentru ei, însă e scump. Sunt copii care învaţă mai repede, iar alţii foarte greu, depinde. Adulţii preferă abonamentele Aquagym şi Agrement“, a menţionat Raţă. De asemenea, cei interesaţi pot opta şi pentru mini polo. Abonamentul de opt ore costă 120 de lei pentru adulţi, 100 de lei pentru elevi şi 80 de lei pentru studenţi. O oră de saună ajunge la 60 de lei, iar o jumătate de oră 40 de lei. O oră de masaj costă 35 de lei, iar jumătate de oră 20 de lei.  Complexul este deschis de luni până sâmbătă, între orele 7.00 şi 22.00.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite