Suceava: Copilul martor la moartea mamei sale, în grija mătuşii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul zilei de azi minorul se va întoarce la Centrul Şcolar Suceava, unde este elev.

Ieri a avut loc înmormântarea femeii de 43 de ani din Hănţeşti omorâtă în bătaie în noaptea dintre ani de către concubinul său, Dumitru Bichiu, de 43 de ani, din Zvoriştea. Fiul Lilioarei Huţanu în vârstă de şapte ani a fost martor la bătaia cruntă care i-a adus moartea, iar băiatul de 20 de ani a fost cel care a descoperit-o fără suflare, când s-a întors acasă de la petrecerea de Revelion.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Hânţeşti, în cursul zilei de azi minorul se va întoarce la Centrul Şcolar Suceava, unde este elev. În cel mai scurt timp, sora Lilioarei, care este din localitatea Dolhasca, va depune la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava toate actele necesare obţinerii custodiei nepotului. Copilul va primi consiliere psihologică pentru a-şi reveni după tragedia la care a fost martor.

Dumitru Bichiu, cel care a bătut-o cu ranga pe concubina sa până ce aceasta şi-a dat ultima suflare, se află în arestul Poliţiei pentru 29 de zile pentru comiterea infracţiunii de omor. Potrivit medicilor legişti, femeia a murit în urma unui "stop respirator prin pneumotorax traumatic produs în cadrul unui traumatism craniofacial, toracic, abdominal şi membre".

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite