Suceava: Copil de trei ani, la un pas de moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa de la descarcerare. Arhivă
Echipa de la descarcerare. Arhivă

Pompierii spun că în accident au fost implicate patru persoane, dar numai două au ajuns la spital în stare gravă: cele care circulau regulamenter cu maşina.

Ieri seară, în jurul orei 20.00, un copil de trei ani a fost pe punctul de a-şi pierde viaţa pe DN 17A, în dreptul comunei Dorneşti.

“Bogdan I. de 22 ani din municipiul Suceava, s-a angajat în depăşirea unui alt autoturism, trecând peste marcajul axial continuu, în vârf de pantă, moment în care s-a lovit frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului a rezultat avarierea ambelor autoturisme în proporţie de circa 80%, şi rănirea gravă a celor doi conducători auto şi a minorului de 3 ani”, a declarat Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie, Suceava.

Din cele patru persoane implicate în accident, doar două au ajuns la spitalul Judeţean în stare gravă.

Au ajuns la spital, nevinovaţi

Pavel Găină de 34 de ani din Siret este internat la Secţia ORL iar minorul care îl însoţea, Mugur Asuenci, de trei ani şi jumătate, este internat la Chirurgie Infantilă.

“Cele două victime au ajuns la spital cu traumatisme cranio cerebrale. Bărbatul are plăgi faciale, traumatism toracic prin strivire şi contuzie abdominală iar băiatul de 3 ani are leziuni cerebrale.

În mod sigur, dacă nu se absoarbe hematonul va rămâne cu sechele, deocamdată şansele sunt mari şi este în stare stabilă. Amândoi sunt” , a declarat Tiberiu Brădăţan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean.

Poliţiştii spun că principalele cauze a accidentelor din ultima vreme sunt  viteza şi alcoolul.

Majoritatea accidentelor în care sunt implicaţi copii se produc de regulă din cauza neatenţiei la volan, în timpul depăşirilor cu peste 80 de km/oră.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite